Administratie van een kamp of speelpein?

Pleinkapitein is je buddy.

Lees meer

De uitdaging

Op een speelplein of een jeugdkamp heb je altijd veel administratie. En dat is natuurlijk niet fijn. De bestaande softwarepaketten zijn vaak verouderd, of niet helemaal op maat van het jeugdwerk.

En daarom: Pleinkapitein!

Pleinkapitein is de slimme beheersoftware voor speelpleinen, vakantiekampen en vrijetijdsdiensten en omvat alle zaken die onmisbaar zijn op je kamp of speelplein.

Verschillende modules
voor verschillende noden

Elk speelplein werkt op haar eigen manier. Daarom werkt Pleinkapitein met aanpasbare modules om op maat van het speelplein te werken. Zo heb je in het basispaket alle zaken die een speelplein of jeugdvereniging nodig heeft.

Module
Inschrijvingen
Module
Betalingen
Module
Statistiek & Leden
Module
Communicatie
Module
Animatoren
Module
Materiaal
Module
Uitlenen & verhuur

De slimme technologie
achter Pleinkapitein

Overnemen van romslomp/h4>

Pleinkapitein biedt alle tools om het administratief werk op je speelplein of kamp te vereenvoudigen. Aanwezigheden worden automatisch bijgehouden. Onze modules nemen je bandwerk over.

Leuke huisstijl
& gebruiksvriendelijke interface

Iets dat er beter uit ziet en gebruiksvriendelijk aanvoelt, wordt vaker gebruikt. Pleinkapitein zet zich af tege de grijze muizen, en brengt de leuke sfeer van een speelpleinwerking ook over als je deelnemers moeten inschrijven. De frisse huisstijl maakt het voor kinderen en ouders makkelijk om de weg te vinden in het inschrijvings- en betalingsproces.

Heb je een project dat lijkt op Pleinkapitein?

Geef ons een seintje.

Naar contactgegevens

Gebouwd door onze eigen creatieve koppen © 2021

Fluens bvba • info@fluens.be • BE0694999060 • PrivacyverklaringContact