Veilig spelen met Splinter

Digitaal platform voor onderhoud van speelterreinen.

De opdracht

Stad Leuven heeft tientallen speelterreinen. En die moeten allemaal veilig zijn én blijven. Hiervoor zochten ze een digitaal platform en een goede workflow.

Op zoek naar de beste workflow

Voor we begonnen programmeren, namen we de bestaande worklow onder de loep. Hoe worden problemen nu gemeld, beheerd en afgehandeld? We zochten samen met alle betrokken partijen naar de beste manier om het platform vorm te geven.

Interviews, workshops & workflowdiagrammen

We verzonnen met interviews & workshops de beste workflow om de problemen en meldingen te verwerken. Deze workflow combineerde en efficiënt beheer met een logische structuur, waar alle partijen zich in konden vinden.

Het resultaat van deze interviews en workshops was een flowchart waar alle stappen in opgenomen werden.

Mobiel
& gebruiksvriendelijk

De applicatie wordt gebruikt op kantoor, maar ook op het veld. Daarom moest hij zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Zeker in de mobiele versie.

Met verschillende co-designdessies zorgden we ervoor dat alle stakeholders de applicatie zich eigen maakten om zo de gebruiksvriendelijkheid nog te verhogen.

De oplossing

Automatiseren & digitaliseren

De workflow werd door onze slimme programmeurs volledig gedigitaliseerd in Splinter. Verschillende stappen werden geautomatiseerd om de efficiëntie van het proces te verhogen.

Ook hulp nodig zoals Stad Leuven?

Geef ons een seintje.

Naar contactgegevens

Gebouwd door onze eigen creatieve koppen © 2021

Fluens bvba • info@fluens.be • BE0694999060 • PrivacyverklaringContact